Campingvogn til besvær

Like ved skytterhuset på Lerkehaug står denne vandaliserte campingvognen. Men ingen vil ta ansvar for å fjerne den.

– Like ved krysset inn til skytterhuset på høyre side når en kommer fra byen, har kommunen en pumpestasjon. Der står det ett skilt som viser at ferdsel og tømming av avfall er strengt forbudt . Ca 25 meter bortenfor står en vandalisert campingvogn som eier bør fjerne, da det ser ille ut. Har hatt kontakt med kommunen da jeg mener den står på kommunal grunn. De sier at når de ikke har navn på eier, så er det en sak for politiet. Hos politiet sier de att det er grunneier som har ansvaret når de ikke har navn på eier, forteller en innringer til Steinkjer-Avisa.
Nå vil han at de som er ansvarlige fjerner dette vraket før det spres ut over større områder enn det allerede har gjort.