Satser på dansegulvet

Steinkjer danseklubb satser med et bredt og variert kurstilbud.

Hiphop, sportsdans, rullestoldans og dans for de eldste og minste står på vårprogrammet til Steinkjer danseklubb. Denne helga startet nysatsinga med kickoff for sportsdans i dansehallen i Steinkjerhallen.
– Med flere dyktige trenere kan vi tilby dansetrening for absolutt alle, også for dem som ønsker å satse på konkurranse, sier Bård Gjerseth, styreleder i Steinkjer danseklubb.
Etter flere års samarbeid med danseskolen i regi av Djulia Todorova har Steinkjer danseklubb tatt tak og etablert et rikholdig kurstilbud.
– Vi er i gang med å bygge opp et godt pedagogisk kurstilbud i klubbens regi. De første treningene for sportsdans og hiphop er i gang, og her er det plass til flere. Vi jobber også med å få innlemmet rullerockerne i klubben, og har planer om seniordans og dansesamlinger for de aller minste, sier Gjerseth, og legger til at de også har sendt en søknad om støtte til et dansetilbud for barn og unge med minoritetsbakgrunn.
– Målet er å få med så mange som mulig, samtidig som vi tilbyr et litt mer spisset tilbud, sier Gjerseth, og legger til at klubben har en helt fersk nettside www.steinkjerdanseklubb.no.