Smekkfullt på åpning av ny thairestaurant

Thairestauranten på Amfi har flyttet og framstår nå som et nytt og fint spisested – med store mengder fristende mat i den nye, lekre buffédisken.
Onsdag formiddag åpnet Oranut O. Rennomo dørene til familiens nye Thai-restaurant på Amfi. Restauranten er nå flyttet til 2. etasje like ved rulletrappa ovenfor Jernia-butikken.
– Det var veldig mye folk da vi åpnet. Vi spanderte kaker – samtidig som to jenter underholdt med dans, sier 25-åringen, som har bodd i Norge i 11 år. Hun kom flyttende i lag med sin mor, som etter hvert åpnet en thairestaurant på Nordsia. I 2012 flyttet familien restauranten til Amfi.
I dag lager mora mat på kjøkkenet, og Oranut er sjefen i restauranten. Søsteren hennes driver en Thai-restaurant i Trondheim. Da vi besøkte den nye, fine – nå mye mer tidsriktige thairestauranten, var det ikke én ledig stol å oppdrive.
– Det ser ut som det er flere som venter på et ledig bord, selv om vi har plass til ca. 60 personer. Det er godt å se at nordmenn liker thaimat, sier Oranut, som eier restauranten i lag med sin mor og sin stefar.
Hun har 12 ansatte. Fire i faste stillinger. De åtte andre er tilkallingsvikarer.