Gjorde stas på Finn Rossing og hans mannskap

Fredag ettermiddag samlet ildsjeler mellom 150 og 200 steinkjerbygg på torget for å gi både verbale og fysiske roser til avtroppende bygartner Finn Rossing og hans mannskap i parkvesenet. 

Nordsia Vel slo an tonen fredag ettermiddag på torget i Steinkjer. Ildsjelene Svein Finne og Knut Åge Trana hadde nemlig innkalt steinkjerbyggene for å hylle avtroppende bygartner Finn Rossing og hans mannskap med både musikalske, verbale og fysiske roser som en gest til mannen som mer enn noen har gjort sin innsats for trivselen i Steinkjer sentrum de siste 20 årene. Vi nevner blant andre Holmen, Bystranda, tulipanbedene og den kommende aktivitetsparken i Rismelen. Fredag ble Finn nemlig pensjonist, og de mange som møtte opp visste å sette pris på bygartneren som har satt slike positive spor etter seg i Steinkjer sentrum. Dermed ble det servert kaffe mens Nordsia Vel slo an sine kjente sanger på torget.