Garden på martnasinspeksjon

I tillegg til Charlotte Audestad, Lisa Føynum og Morten Abel, vil lokale band og artister underholde på årets Steinkjermartna. Og ikke minst HMK Gardens drilltropp, som skal åpne martnan med oppvisning.

Torsdag 10. august kommer drilltroppen til Hans Majestets Kongens Garde til Steinkjer. De vil stå for den offisielle åpningen av Steinkjermartnan 2017 – med en oppvisning.

– Dette gleder vi oss skikkelig til. Det håper vi folk i Steinkjer og store deler av omegn gjør også, sier Elin Sæheim Fossvik i martnaskomiteen.

Men før Garden kommer på besøk, må alt være timet og tilrettelagt. Torsdag var en kaptein fra drilltroppen i Steinkjer på befaring, for å finne det best egnede stedet til drilloppvisningen. Ut fra det vi kunne se, skal oppvisningen foregå på torget.