Unik limousin i Sparbu

Oddvar Bragstad i Sparbu har kjøpt seg en limousin det bare finnes én av i Norge.

Det er en gammel drøm som har gått i oppfyllelse, samtidig som han ser for seg at hans Hummer 2L kan bli et levebrød.

Det var i november i fjor den 7,5 tonn svære, hvite limousinen kom til gårds på Sparbu – i garasjen til Oddvar Bragstad. Så langt har han gjort lite for å markedsføre det nye tilbudet i kommunen, som man må si limousinkjøring er, men han har kjørt både store og små på korte og lange turer.

– Det har vært alt fra skoleavslutninger til vømmølfest og styremøter i Trondheim. Og alle har vært fornøyd med transporten, det må det være lov å si. Alle som har sittet på har gitt uttrykk for å være fornøyd, så det lover bra, sier Bragstad, som driver som maskinentreprenør. I 2002 ble han imidlertid utsatt for en kollisjon, noe som førte til at han plages mye med en fot.

– Jeg må prøve å legge om arbeidet litt, gjøre det litt lettere for meg selv. Derfor har jeg kjøpt denne bilen. Jeg håper og tror det er et marked for slik transport, så får vi se hvordan det går, sier Bragstad, som har plass til ni personer i limousinen sin. Og de sitter godt, må vite, i myke seter omringet av musikk og film, om man vil – og leskende drikke i armlengdes avstand – om det måtte passe.

– Det er bare å ta kontakt, så avtaler vi pris. Så langt har det vært både barn og 60-åringer jeg har skysset med den nye limousinen min.