Allsang ved Snåsavatnet

Oppmøtet på gårdagens allsangarrangement på Føllingstua gikk over all forventning da det ble fullt hus under Thomas Brøndbos solokonsert.

Sjuende i sjuende klokka sju var det klart for allsang ved Snåsavatnet, og Føllingstuas vertskap stilte mannsterk for å ta i mot kveldens gjester. Likevel fikk de hendene fulle da antallet gjester ble over dobbelt så mange som forventet.

– Vi hadde aldri i verden forventet en slik pågang som det ble i kveld, forteller daglig leder Gaute Rømo, fornøyd.

Fornøyd er også Thomas Brøndbo med det han kaller en «overveldende suksess med stormende jubel», til tross for sår hals.

– Det er utrolig hvor bra dette slo an, til tross for at jeg startet dagen uten stemme og vurderte å avlyse, sier Brøndbo.

Han kom så langt som å taste inn nummeret til Rømo før han bestemte seg for å gjennomføre konserten, og det er han glad for.

– Det er ikke min stil å avlyse, så selvsagt stiller jeg opp på et arrangement som dette, forteller Brøndbo en smule hes.

Vidt aldersspenn

Blant publikum var gjester i alle aldre, akkurat slik det var ment å skulle være i følge både Rømo og Brøndbo.

– Det vi ønsker når vi arrangerer noe sånt er jo selvsagt at det er noe som underholder gjester i alle aldre, og at et vidt aldersspenn av gjester kan ha det hyggelig sammen, sier Rømo.

Brøndbo selv er storfornøyd med publikum, og synes sjarmen av små steder som dette sto til forventningene.

– Det beste med å være artist på en scene er jo når publikum lytter når jeg framfører, ler av historiene mine og er i godt humør, og alt det opplevde jeg under konserten i kveld, smiler Brøndbo.

Gjentar suksessen til neste år

Etter det alle deltakende kaller en brakende storsuksess er alle parter positive til å gjøre dette til en tradisjon.

– Selv er vi selvsagt positive til å gjenta arrangementet neste år. Det har vi også fått oppfordring fra gjestene om å gjøre, sier Rømo.

Gjester i både ung og voksen alder flokker seg rundt Brøndbo for selfies og autograf og spør om arrangementet skal gjentas.

– Selvfølgelig kommer jeg tilbake! Lørdag sjuende i sjuende i 2018 klokka sju er jeg her igjen, sier Brøndbo med et smil om munnen.