Har du sett Maira?

Den to år gamle hunden, Maira, forsvant fra sitt feriehjem på Risberg gård i Røysing natt til onsdag forrige uke. Siden har hun blitt observert i området mellom Bruåsen og Røysing. Den to og et halvt år gamle blandingstispa er snill, glad og kontaktsøkende, men har gitt småbarnsfamilien fra Egge grunn til bekymring, da atferden er betraktelig forandret etter en uke på rømmen. Nå er hun å oppfatte som sky og redd, og lar seg ikke fange. Maira var ikke skadet da hun forsvant, men det kan være grunn til å tro at hun har vært ut for noe som har skremt henne.

Den fortvilte småbarnsfamilien er ute å leter på skift hele døgnet, og ønsker tips om alle observasjoner. For å få tak i henne, kan det hjelpe å lokke med mat som lukter masse som for eksempel spekepølse eller middagsrester. Hunden lyder navnet Maira.

Hvis du har sett noe eller ønsker å hjelpe til i søket etter Maira; ring Kjersti Alexandersen på telefonnummer 411 45 652.