Steinkjerbygg på Tour de France

Lokale sykkelentusiaster fikk oppleve verdens største sykkelritt på nært hold. 

Steinkjergjengen Geir Mule, sønnen John Arne Mule, Jørgen Binde og sønnen Gøran Binde, fikk med seg Fjelletappen som strekte seg over Briançon, den 222,5 km lange etappen fra Embrun til Salon-de.provence, som vår alles Edvald Boasson Hagen for øvrig vant. Og til slutt, selve rosinen i pølsa, Champs-Élysées.  

 

– På den første etappen i Briançon, sto vi i bakken opp mot Col de Vars. Det som var et stort høydepunkt denne dagen, var at Dag Otto Lauritzen tok seg tid til å slå av en prat med oss, forteller Geir Mule.

Mellom slagene, rakk de også være litt turister i det fagre landet.  

 

– Vi fikk muligheten til å kjøre opp den beryktede Alpe d´huez. Dette fjellet var ikke en del av rittet i år, men vi passerte det og måtte bare opp å se. Bratt og langt var det, legger Geir Mule til.