– Vi skal stå på, sier klubblederen på Nortura

Ingvild Kjerkol (Ap) besøkte en av Steinkjers største arbeidsplasser i dag. Klubbleder Ronny Aunan ved Nortura orienterte og viste Kjerkol og LO rundt på fabrikken.

– Vi må stå på til gagns nå, for det ser kanskje ikke så bra ut for Ap, sa klubblederen ved Nortura, Ronny Aunan, like før Ingvild Kjerkol (Ap), Kristine Svendsen (LO) og Kristin Sæter i LOs ledelse ankom Nortura.

Besøket startet med en kort orientering om fabrikken i Steinkjer, der ca. 200 personer har hatt arbeidsplassen sin de siste 25 årene. Deretter spiste de lunsj i kantina i lag med de ansatte, før besøket ble avsluttet i produksjonslokalene.

– Jeg liker å vite hvor maten kommer fra. Jeg tror det er positivt at det står Steinkjer på maten som produseres her, sa Ingvild Kjerkol, som tidligere på dagen besøkte Sannan Barnehage.